2012. november 2., péntek

Hagymakrémleves




Nem nagyon sikerült még alkotnom a konyhában....
Viszont ablakpucolás,függöny mosás,takarítás,szekrény rámolás,fodrász,kozmetikus,mind mind elintézve.
Ma szőkéből barnává változtam.eddig határozottan jól érzem magam.Ugyan hazajöttem és a férjem megkérdezte,hogy levágattad a hajad????Ohhh mondom nem....nem vágattam de nem látod,hogy a feleséged nem szőke???? .... :DDDD
Hát mind1.Az én férjem ilyen...már megszokhatta,hogy a kaméleon se változik kevesebbet mint az ő felesége hajszíne....pink,fekete,vörös,szőke,barna.....

Ismét hoztam nektek egy krémlevest.Lehet már unjátok....én nagyon szeretem...

.

4 nagy fej vöröshagymát elkezdtem 1 ek vajon és 2 ek olívaolajon megpárolni.Tulajdonképpen karamellizálni kell ami a hagymában található természetes cukor hatására meg is történik.
Mikor puha lett akkor sóztam,borsoztam és felengedtem 5 dl húslevessel.
Reszeltem bele kevés szerecsendiót,csipet chilit és megfőztem.Turmixoltam és öntöttem bele 1,5 dl főzőtejszínt.Jól kiforraltam és pirított kenyérhasábokkal,reszelt sajttal és chili szálakkal díszítve fogyasztottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése