2012. október 3., szerda

Rozsdás csirkemell rozmaringos sütőtökkelIsmét egy tök...sütőtök...Örülök,hogy kezdődik a szezon mert nagyon szeretem...
A ropogósra sült, fűszeres  csirkemell mellé nagyon jól passzolt az édes sütőtök köretként.
Készült még néhány étel a konyhámban ebből az alapanyagból.Hamarosan jövök velük....úr isten ha egész nap ezt csinálhatnám....de jó lenne...

Személyenként 2 szelet csirkemell filét bepácoltam a Fűszerész féle grillpáccal ami Provance névre hallgat.
Hagytam fél órát állni addig elkészítettem a köretet.
A tököt megpucoltam és hasábokra vágtam.2 személyre 40 dkg volt a tök.1 ek vajat és 1 ek olívaolajon elkezdtem párolni.Só,bors,csipet édesítő,2 ág friss rozmaring került bele. Kevés chilit szórtam rá és 1 dl kókusztejjel elkevertem és megpároltam.Roppanósan puhára.Nem szeretem mikor szétesik valami.
A hűst teflonban megsütöttem és a rozmaringos körettel tálaltam.

30 perces vacsora,ebéd.Másnap is finom volt mert vittem ebédre a melóba.
Néhány mosolygós idézet...mert mosolyogni KELL!!!!   :))))


"Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak."

"Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog!"
  
"A szerelem az, ha elmosolyodunk, mikor meglátjuk a másikat."


"Vannak pillanatok az életben, amikor egész egyszerűen el kell veszítenünk a fejünket. Ezekre a pillanatokra fogunk valószínűleg örökké emlékezni."
  
"Az érzelmek ragályosak, mert öntudatlanul átvesszük mások hangulatát - jót-rosszat egyaránt. Ha időt szakítunk a bolondozásra, megfertőzzük egymást a jókedvünkkel, és azok, akik szeretnek bolondozni, sokkal esélyesebbek a boldogságra."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése