2012. szeptember 8., szombat

Receptjeim a KétkerÉtkem jövő heti étlapján :-)

 
 
 
Abban a megtiszteltetésben volt részem,hogy Bori kiválasztotta a receptjeimet.Több blogger élhetett a lehetőséggel.Jelentkezhettünk és a jelentkezés sorrendjében minden héten sorra kerül valaki.A jövő héten az én receptjeim alapján készült ételeket kóstolhatják azok akik a KétkerÉtkem ételfutár szolgáltatását választják.
 
Szuper kezdeményezés!A KétkerÉtkem ételfutár...
 
Sinkó Bori aki főzni a finomabbnál finomabb ételeket így mesél a kezdetekről.
 

 A lecsóval indult minden....

Barátoknak, 5 adag, akik felkapták a fejüket, egy késő nyári estén, mikor kijelentettem, hogy másnap sok sok lecsót főzök...
 
Azóta nem csak a barátoknak, hanem a barátok barátainak is főzök. A szándék, hogy egy kis felüdülést vigyünk a hétköznapotokba, egyrészt az otthoni ízekkel, másrészt azzal a pár perccel, amit beszélgetünk Veletek a napotokról, rólatok, magunkról, illetve a finomságokról, melyeket kiszállítunk a munkahelyetekre.
Ahogy a fentiekből is kiderül, ez itt egy baráti ételfutár szolgálat, mi főzünk szeretettel, odatekerünk Hozzátok bringával, ha fú a szél, ha esik az eső. A cél, hogy mindenki elégedett legyen, ebbe igyekszünk is beleadni anyait-apait, van, aki a főzésben segít nekem, és van, aki a futárkodás egy részét kapta meg. Ezeknek az embereknek mind, ezúton szeretnék köszönetet mondani. :) "
 
 
Remélem,hogy ízleni fognak az elkészített ételek és örömmel fogyasztjátok majd:-)
 
Köszönöm Bori!!!!!!
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése