2012. szeptember 18., kedd

Kapros-uborkás burgonyasaláta




Nem tudok róla mesélni...szeretem...az ecetes változatot nem....de így joghurtos mártással igen....a majonézest nagyon nehéznek érzem...boltit soha nem ennék....brrrr...finom...egyszerű...gyors....laktató...

Hozzávalók:30 dkg főtt burgonya karikára vágva,1 fej lila hagyma félfőre vágva,1 csokor friss kapor,5 db csemegeuborka karikázva,2 dl joghurt,1 teáskanál mustár,1 ek majonéz,só,bors,

Az öntet hozzávalóit összekeverem,beleteszem a burgonyát,hagymát uborkát.Összekeverem és megszórom kockára vágott uborkával és hagymával.
Tökéletes magában is ,köretként pedig bármilyen feltéthez el tudom képzelni.



Szerintem érdemes kipróbálni mert egy könnyű,nem olajos,zsíros,majonézben úszó salátát kapunk.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Uborkával még nem próbáltam, remek lehet! Én egy főtt tojás sárgáját szoktam a joghurtba keverni és majonéz helyett használni.

    VálaszTörlés