2012. június 17., vasárnap

Töltött gombafejek brokkolicsírával,salátával és sült zöldségekkel


Imádom a színes ételeket....

Pénteken landolt a kosaramban néhány nagyobb gomba.
Fetával akartam megtölteni de abból más készült.Volt kevéske darált hús még itthon.
Végül hússal töltöttem,zöldségekkel sütöttem és friss zöldekkel tálaltam.
A gombát minden formájában szeretem.Vagyis nem...egyedül a svéd gomba salátát nem szeretem.



Hozzávalók 2 személyre:

6 nagyobb fej gomba
20 dkg darált hús
1 csokor friss petrus

bors
1 kávéskanál római kömény
olívaolaj
1 nagy gerezd fokhagyma
1/2 vöröshagyma
6 szelet bacon
2 nagy répa
1 cukkini
madársaláta
friss brokkoli csíra

A húst,fűszereket,petrezselymet apróra vágva hagymákat reszelve összekeverjük a megtisztított apróra vágott gombaszárakkal.Megtöltjük a gombafejeket és mindegyiket 1 szelet baconnel betekerjük.A cukkinit,répát karikára vágjuk.Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük,kevés olajjal megspricceljük és forró sütőben 35 perc alatt megsütjük.Salival és csirákkal ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése