2012. június 16., szombat

Ráknyársak őszibarack salsával madársalival



Elöző bejegyzésemben említettem,hogy a Miele színpadon Kis Sanyi és Hegyi Barbara készített ráknyársakat salsával.Sanyi mangót használ.Már közben kattogott az agyam,hogy vajon barackból milyen is lenne.Jelentem szuper...

A Lidl-ben kaptunk előre nyársra húzott fagyasztott rákocskákat.Gyerekjáték volt elkészíteni.

A felengedett rákokat frissen darált színes bors és só keverékével meghintettem.forró olívaolajon 2-2 perc alatt készre sütöttem.
A salsához 2 db érett de nem teljesen puha barackot kimagozva kockára vágtam.1 szál újhagymát vékonyan felkarikáztam.Belereszeltem kevés szerecsendiót és 1 centis gyömbérdarabot lereszeltem ,levét belefacsartam.Só,bors,csipet chilipehely,1 ek olívaolaj.Összekevertem és a rákokkal amit megszórtam nigella maggal(fekete szezám is jó),madársalival tálaltam.

2 adag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése