2012. május 26., szombat

Csicseriborsó kence-Humusz




És a másik klasszikus.Vegák nagyon szeretik.Én mondjuk nem mondom,hogy rossz de egy csirkemájpástétom nekem jobban tetszik:-)
Mikor a képeket néztem akkor láttam a kenyér olyan mint 2 angyal szárny. nem direkt:-)



Hozzávalók:

25 dkg főtt csicseriborsó, 3 evőkanál szezámsó, fél citrom leve, 1 gerezd fokhagyma,  1 ek olívaolaj, 2 ek joghurt,pici só ,bors

Elkészítés:

A csicseriborsót aprítógépben teljesen egyneműre keverjük a többi hozzávalóval hogy egy tejföl állagú és sűrűségű krémet kapjunk. Ízlés szerint megsózzuk, ha  szükséges de vigyázzunk mert a szezám is sós.
Pirítóssal,falafellel,zöldségekkel tálalhatjuk.Remek reggeli,vacsora.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése