Ezer felé szakadok mostanában.A bejegyzések végére se érek soha pedig annyi csoda sorakozik a gépemen.:-)De hát receptversenyen mindig szeretem indulni a Floriol gasztropárbaj adta a kezdő löketet.
A Szega Foods receptversenyt hirdetett a Facebookon.
Kiválasztottam a kinálatból 3 alapanyagot illetve 4 lett :-) melyek a következőek:
1.Citromos extra szűz olíva olaj
2.SZEGA sültcsirke
3.SZEGA chili
4.Balzsamecet
Hozzávalók:
1 kg Csirkeszárny
SZEGA sültcsirke keverék
SZEGA Chili
Citromos extra szűz olíva olaj
Balzsamecet
1 csomag salátakeverék
koktélparadicsom
só
frissen darált színes bors
50 dkg burgonya
A csirkét megmosom,megtisztítom és bepácolom olivaolaj és a csirke fűszer,chili keverékébe.Félre teszem pár órára pácolódni.A burgonyát megtisztítom,hasábokra vágom és meglocsolom 2 ek olíva olajjal.Sózom,borsozom és sütő papíros tepsiben ropogósra sütöm.
A csirke szárnyakat is ugyan így tepsibe teszem és ropogósra sütöm.
A saláta is igen egyszerű.Összeforgatom olíva olaj és balzsamecet keverékével.3 ek olíva 1 ek balzsamecet,csipet só.
Tányérra teszem a csirkét a burgonyát és külön tálkában tálalom a salátát.
Száraz fehérborral kísérhetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése