2012. április 24., kedd

Gyümölcsöző eggyütműködés az egészség jegyében


Tegnap nagyon jó dolog történt velem!:-)Hosszútávú megállapodást kötöttünk a Natura termékcsalád gyártójával Dénes Ottóékkal..Remélem elégedettek lesznek velem és  hasznos munkát végezhetek.
Hamarosan beszámolok a részletekről.

Addig egy kis bemutatkozás és az oldal ahol eléritek a termékek listáját:

Natura weboldal


"Cégünk a Natura márkanéven forgalmazott termékek gyártójaként ismert Magyarországon a 90-es évek eleje óta. Célunk kezdetektől fogva az, hogy egészséges és jó minőségű natur élelmiszerekkel és táplálékkiegészítőkkel szolgáljuk a hazai egészséges életmód iránt érdeklődő vásárlókat.
Vállalkozásunk alapítója, Dénes Ottó 1987-ben kezdte meg a Szívbetegség Megelőzési Program pécsi önkéntes munkatársaként a Dohányzásleszoktató és a 23 hetes Testsúlycsökkentő tanfolyamok vezetését. Az  egészséges táplálkozáshoz szükséges élelmiszeralapanyagok és táplálékkiegészítők forgalmazását először nonprofit egyesületi formában, majd 1989-től egyéni vállalkozásként kezdtük. Kezdeményezésünk úttörő voltát jelzi az a tény, hogy üzletünk, a pécsi Natura bolt megnyitásáig tudomásunk szerint mindössze két ilyen profilú üzlet volt Magyarországon. Tevékenységünk 1993-tól kiegészült saját termékek gyártásával, mely hamarosan  fő profilunkká vált, így a kiskereskedelmi tevékenységet leválasztva Magyarország egyik meghatározó reformélelmiszer gyártójává váltunk.
Termékeink kezdettől Natura néven kerülnek forgalomba, mely jelzi elkötelezettségünket az egészséges és természetes táplálkozás iránt. A vállalkozás alapítója  kezdetektől gyakran meghívott előadó  életmódklubokban, középiskolákban, művelődési intézményekben.
Vállalkozásunk erőssége az innováció. A hasonló profilú magyarországi cégek között kiemelkedő a saját fejlesztésü termékek száma. Termékeink újszerűségét és értékét jelzi az a tény is, hogy azok nem csak vevőink körében népszerűek, hanem más később alakult magyarországi gyártó cégek is előszeretettel tekintik  alapnak, a reformélelmiszerek területén kalandozó fejlesztési elgondolásaik kiindulópontjaként.
Új termékeink szinte mindegyike valamilyen meglévő igényre válaszként született, és igen hatásosnak bizonyultak úgy betegségmegelőzésre, az általános erőnlét javítására, mint különböző életmód, vagy élethossziglan tartó betegségek  gyógyításának  kiegészítőjeként.

Jó egészséget kívánunk minden kedves vásárlónknak!"


Folyamatban van  az új oldal,új logó készítése,amin rengeteg új funkció,receptek,bemutatók lesznek.

Tegyünk együtt az egészségért!

2 megjegyzés: