2012. április 28., szombat

Ajándékot kaptam! CH Minusz Webáruház és Xukor-Natur Cookta termékek

A héten a postás valóban 2x csengetett :-)
Ajándékokat kaptam :-)

Igyekszem meghálálni szuper receptekkel és természetesen beszámolni róla.
Izgatottan bontottam a csomagot mint 1 gyerek pedig tudtam mi lesz benne hiszen én választhattam ki :-)))
Köszönöm Gábor!

Xukor (nyirfacukor) ,Xukor 0(eritrit),Natur Cookta tökmagliszt, mandulaliszt, kókuszliszt.


 Azt hiszem az első próbálkozás a mandula lisztből lesz, de nem mondok semmit mert ha kudarcot vallok akkor nem posztolok :-DDDDD

Múlthét vasárnap Ch-minusz webáruház tulajdonosai felajánlottak részembe a DW kölyökbarát termékcsalád teljes palettájából tesztelésre.Tegnap meg is érkezett a csomag.Annyira örülök :-)

Köszönöm Szabó Miklós és Révész Viktor!Kölyökbarát lisztkeverék,kölyökbarát rostmix fehér,barna,Müzli alap,Müzlikeverék(csokis,gyümölcsös,olajos magvas)palacsintapor,goffripor. "Szeretnénk bemutatni nektek egy merőben új termékcsaládot, a Dia-Wellness Kölyökbarát termékeket. Ezek a termékek amellett, hogy szintén szénhidrát csökkentettek és kizárólag lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, mesterséges színezékektől, mesterséges aromáktól, tartósítószerektől, illetve egyéb adalékanyagoktól mentesek, 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A hangsúly nemcsak a természetes összetevőkön van, hanem olyan termékek létrehozásán is, amelyekből a hagyományos receptúrákat követve gyermekeink ezidáig nagyon dús szénhidrát-bevitelre tettek szert. A nagy arányú, gyorsan felszívódó szénhidrátok fogyasztása elősegítheti a súlygyarapodást, ami rendszeres sport hiányában gyermekkori elhízáshoz és akár prediabéteszhez vagy gyermekkori cukorbetegséghez is vezethet. Ezt elkerülendő és az egészséges, mozgással teli életmódot kiegészítendő jött létre ez a "kölyökbarát" termékcsalád a Dia-Wellness paletta részeként. Van már erre a célra fejlesztett lisztkeverékünk, gofriporunk, palacsintaporunk, muffinporunk stb. is, melyeket így szeretettel ajánlunk a gyermekek és egészségtudatos szüleik figyelmébe"
forrás:ch-minusz


A kölyökbarát lenmagos lisztkeveréket már használtam korábban mikor megjelent.

Emellett a rántotta mellett ebből készült buci látható.Nagyon finom kenyér,kifli készül belőle.

Lessétek meg és tegyetek ti is egészségetekért.Mert ugye az vagy amit megeszel.

Biztos viccesen hangzik az én számból még minimum 30 kiló felesleggel,hogy élj egészségesen de ezt nem súlytól teszem függővé.

Én is rájöttem,hogy változtatnunk kell és tudom,hogy sokan átállnak egy másik életformára,életmódot váltanak.
Nagyon fontos a sok rost,folyadék,gyümölcs,zöldség

Kölyökbarát termékek    itt  megtekinthetők,részletes alapanyag összetétellel,tápanyag táblázattal és meg is rendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése